Актрисата и режисьор Оливия Уайлд откри дефилето на страхотните тоалети

...
Актрисата и режисьор Оливия Уайлд откри дефилето на страхотните тоалети
Коментари Харесай

Оливия Уайлд гола в най-красивата прозрачна рокля на есен 2022

Актрисата и режисьор Оливия Уайлд откри дефилето на страхотните тоалети на The Academy Museum Gala 2022

Този уикенд най-големите холивудски звезди се събраха на големия бял килим пред Музея на Академията за кино изкуство за втория годишен бал. Сградата на музея, проектирана от легендата Ренцо Пиано в Лос Анджелис, беше открита с тържествена гала (и с Леонардо ди Каприо) предходната година и от този момент събитието за рождения ден на музея съперничи на Оскарите и Met Gala, както във връзка с статута на гостите, по този начин и на техните визии.

Актрисата Оливия Уайлд беше една от първите, която се появи на килима - и незабавно удари джакпота даже измежду скептичните критици.

38-годишната режисьорска на „ Не се тревожи, скъпа “ изглеждаше прелестно в изцяло транспарантна рокля на  Alexandre Vauthier Haute Couture пролет/лято 2022 ( )в сребрист цвят с подгъв от розови пера, дълги ръкави и блестящи камъни.

По белия килим минаха и други звезди.

Носителката на " Оскар " Джулия Робъртс избра многокомпонентна визия с черен корсет, бяла риза с копчета и мъжко сако.

Хейли Бийбър се беше спряла на разсъблечен тоалет - драпирана рокля в шоколадов цвят, която разкриваше раменете и корема ѝ.

Певицата Селена Гомес носеше смокинг, а супермоделът Кайа Гербер - грациозен черен тоалет с полупрозрачна блуза и драпирана пола с дължина до земята. Тилда Суинтън, Глен Клоуз, Джордж и Амалия Клуни, Бруклин Бекъм, Никола Пелц и други звезди също бяха видяни на събитието.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР