Актрисата и певица Ралица Ковачева-Бежан ще отпразнува на 10 април

...
Актрисата и певица Ралица Ковачева-Бежан ще отпразнува на 10 април
Коментари Харесай

Ралица Ковачева-Бежан празнува рожден ден и 25 години на сцена

Актрисата и певица Ралица Ковачева-Бежан ще отпразнува на 10 април от 20 ч. в " София лайв клуб " две събития - 25 години на сцена и рождения си ден, а входът е свободен. Много другари и сътрудници ще отбележат събитието дружно с нея на сцената с доста музика и въодушевление, а кулминационната точка на вечерта ще бъде представянето на видеото към " Ето ме " - заглавната ария от едноименния дебютен албум на Ралица Бежан. Артистичният, музикален, авторски албум " Ето ме " стана факт през ноември предходната година, а песните в него са измежду номинираните в няколко разнообразни категории на тазгодишните награди на БГ Радио.
На 10 април ще има и доста изненади, а за положителната атмосфера в клуба ще се погрижат страхотните музиканти, с които Ралица Бежан работи от години и към този момент разумно се назовават " Bejan and the boys " - Калин Жечев - пиано, беквокали, Димитър Сираков - бас китара, контрабас, Стоил Иванов-Стю - ударни, Ивeлин Иванов - акордеон, както и самата Ралица Бежан.
Част от приятелите и специфични посетители, които ще стъпят на сцената дружно с Ралица, са Иван Юруков, Николай Станоев, Симеон Владов, Марина Драгомирецкая, Мариана Йотова, Петър Йорданов-Бъни, Росен Пенчев, Петър Герзилов, Елеонора Лонтова, Цветомир Иванов и други. Със специфичното присъединяване на изключителната Мими Николова.
И вместо цветя за празника, Ралица Бежан предлага на гостите да се включат в акция по набиране на средства за лекуването на млада майка на две прелестни момчета. Сдружение " Изкуство за Живот " ще е патрон на благотворителната акция.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР