Актрисата и певица Дженифър Лопес си навлече критики в социалните

...
Актрисата и певица Дженифър Лопес си навлече критики в социалните
Коментари Харесай

Дженифър Лопес пусна своя марка алкохолни напитки, въпреки че не пие. Феновете ѝ не са доволни

Актрисата и певица Дженифър Лопес си навлече рецензии в обществените мрежи поради това, че пуска на пазара своя лична марка алкохолни питиета. Причината за недоволството на някои консуматори са предходни изявления на звездата, в които тя е заявявал, че не пие.

Във вторник Лопес разгласи в профила си в Instagram новата марка коктейли " Delola ", които се оферират в три разнообразни усета и с три разнообразни типа алкохол. До почитателите си тя написа, че продуктът е въодушевен от малко известния ѝ прякор " Лола ", който тя разказва като своята " по-игрива и безгрижна страна ".

" Тя е онази част от мен, която се отпуска. Тя не се появява толкоз постоянно, само че когато се появи, е доста мощна... Осъзнавам, че с напредването на възрастта бих желала тя да се появява по-често. Животът би трябвало да бъде изживян и колкото и да ми харесва да работя интензивно, забавата е също толкоз значима за щастливия, уравновесен живот!!! ", написа звездата.

Тя продължава с в детайли изложение за наличните усети, като прецизира, че всеки един от тях съдържа " почти същото алкохолно наличие колкото чаша вино ". Самата Лопес театралничи на фотография с една от напитките със сламка в устата си, само че не се вижда да отпива от нея.

Jennifer Lopez announces her new Spritz collection, ‘DELOLA.’
— Bennifer Updates (@BenniferUpdates)
Нейни почитатели споделят, че са " разочаровани и комплицирани " от решението на изпълнителката да популяризира потреблението на алкохол, като се има поради, че тя намерено е говорила за отрицателните последствия от пиенето. Мнозина издигнат и въпроса за това, че брачният партньор на Лопес - Бен Афлек страда от алкохолна взаимозависимост и неведнъж е ходил на рехабилитация, с цел да се лекува.

" Омъжена си за лекуващ се пияч и си казвала безчет пъти, че не пиеш... само че добре ", написа един консуматор в мненията под поста ѝ в Instagram.

" Това е супер разочароващо, като се има поради, че тя не пие и е омъжена за човек с алкохолна взаимозависимост. Какво ще кажете да подкрепим дребния бизнес, вместо звездите да поставят името си върху каквото си желаят, с цел да изкарат повече пари ", написа различен.

Въпреки че Дженифър Лопес в никакъв случай не е казвала изрично, че се въздържа изцяло от алкохола, тя постоянно е твърдяла, че не пие повече от една глътка поради отрицателното влияние, което алкохолът може да окаже върху организма.

През 2016 година певицата споделя пред " Us Weekly ", че една от тайните ѝ за това да наподобява по-млада е точно обстоятелството, че не пие:

" Не пия, не пуша и не употребявам кофеин. Това в действителност унищожава кожата ти с напредването на възрастта ", споделя тя.

Jennifer Lopez for DELOLA
— Bennifer Updates (@BenniferUpdates)
В настрана изявление за " InStyle " тя изяснява по какъв начин алкохолът унищожава кожата: " Разбира се, по празниците всички споделят: " Не можеш да кажеш " наздраве " с чаша, цялостна с вода! ". Така че аз давам наздраве с алкохол и просто сръбвам по една глътка ".

При рекламирането на Delola Лопес признава, че не пие, само че точно по тази причина трябвало доста добре да изпипа усетите в нейната напитка: " Не съм огромен фен на алкохола, какъвто и да е, по тази причина трябваше да е нещо, което да е в действителност прелестно на усет ", споделя тя пред сп. " People ".

Американската певица и актриса не е първата, която промотира марка алкохол. Редица други известни персони имат лични марки, в това число артистът Джордж Клуни, който през 2017 година продаде бизнеса си с текила Casamigos за 1 милиарда $.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР