Актрисата и носителка на Оскар Натали Портман може да разкаже

...
Актрисата и носителка на Оскар Натали Портман може да разкаже
Коментари Харесай

Натали Портман: Имам 100 истории за сексуален тормоз

Актрисата и носителка на Оскар Натали Портман може да опише " 100 истории " за непочтено държание и тормоз в Холивуд, които персонално е претърпяла, заяви Контактмюзик.

36-годишната Портман разкрива, че неведнъж се е сблъсквала със полов тормоз във филмовата промишленост.

" Когато историите за полови похищения се разчуха, си помислих: " Имам шанс, че не съм минала през това ". Когато обаче се замислих, осъзнах, че въпреки над мен да не е упражнявано физическо принуждение, съм била дискриминарана и унизена по всевъзможни способи в работата си ", споделя Натали Портман в изявление в границите на фестивала Вълчър в Лос Анджелис .
 Натали Портман Натали ПортманGulliver/Getty Images
" Мислех, че нямам сходна история за описване, след което ми хрумна: " Ооо, чакай, имам 100 такива. Мисля, че доста могат да описват за неща, които просто одобряват за даденост, за част от процеса ", добавя актрисата.

Портман даже показва съответна история, когато е била поканена в аероплан с продуцент. Когато се е качила на борда, актрисата е открила, че той е приготвил легло.

" Нищо не се случи, не ми посегна. Казах, че обстановката ме кара да се усещам неловко и мнението ми беше почетено. Това обаче не е ОК. Беше недопустимо и манипулативно. Бях уплашена ", споделя Натали Портман .
 Натали Портман Натали ПортманGulliver/Getty Images
Актрисата, чиято звезда изгрява още като дете, споделя, че през избран интервал от време е избягвала да приема функции, свързани с присъединяване в секс подиуми, тъй като не е желала да бъде взета за някоя Лолита .

" Сега следното би трябвало да бъде част от разговора - Когато в качеството си на дами се пазиме против метода, по който ни възприемат, би трябвало ли да заявяваме " Не желая " или да се затваряме в себе си и да се " свиваме " в опит да се защитим сами ", добавя Натали Портман .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР