Актрисата и модел Джулия Фокс, която стана известна благодарение на

...
Актрисата и модел Джулия Фокс, която стана известна благодарение на
Коментари Харесай

Джулия Фокс показа мърлявия си апартамент и каза, че спи в едно легло със сина си ВИДЕО

Актрисата и модел Джулия Фокс, която стана известна с помощта на доста късия си разказ с рапъра Кание Уест, сподели жилището си в Ню Йорк в TikTok. Оказа се, че апартаментът на Джулия е цялостен с отпадъци, в него живеят мишки, а двегодишният й наследник Валентино спи с нея в едно легло. 

Нейният дрешник, по-голямата част от който е дарен от Кание Уест, се съхранява в кухнята, а урни с праха на родственици тържествено стоят на перваза на прозореца.

Актрисата сподели още, че двегодишният й наследник Валентино спи с нея в едно легло.

Julia Fox gives fans an apartment tour on TikTok:

“I know I’m going to get roasted. Hopefully, maybe someone can watch this and say, ‘Okay, maybe I’m not doing so bad.’ ”
— Pop Crave (@PopCrave)  Джулия Фокс сподели жилището си в Ню Йорк 
Оказа се, че 32-годишната Джулия Фокс спи в хола, тъй като е трансформирала спалнята си в стая за игра на сина си.

„ Поставих леглото си тук във всекидневната, с цел да трансформира спалнята си в дребна стая за игра за Валентино “, сподели Фокс, насочвайки камерата към леко разхвърляната стая, написа Too Fab.

На скрина й има две саксии със сухи растения, тъй като, както Фокс призна, тя и синът й не са доста положителни в развъждането на каквото и да било.

Тя сподели и дълъг кулоар, цялостен с кашони, дребна баня и кухня, в която има кутии с обувки, само че има и машина за захарен памук.
 Джулия Фокс, апартаментът на Джулия Фокс, апартаментът на Джулия Фокс Джулия Фокс Снимка: Getty Images
Родената в Милано звезда направи обиколка на стаята на Валентино и сподели, че синът й не прекарва времето си там.

„ Мисля, че вложих най-вече старания в декорирането на тази стая. Много желаех тук да е хубаво. Но той въобще не идва тук. Иска да е единствено в стаята на майка си. Той, сякаш, дори не спи там... Да, ние спим дружно. Дайте ме под съд, не ме интересува ", сподели Джулия.

" Лично аз просто не одобрявам несъразмерното проявление на благосъстояние. Това ме кара да се усещам отвратена. Знаете ли, изключително хората, които имат в действителност огромни къщи... просто е в действителност разточителство, когато има толкоз доста бездомни хора в тази страна. Наистина не съм такава ”. В друго видео Фокс разкри, че има мишки, което е постоянно срещан проблем в Ню Йорк.
„ Това е проблем, според от това по какъв начин го гледате. Оценявам, че те излизат през нощта, до момента в който спим, и почистват трохите, които синът ми хвърля по пода. Така че няма да изгоня мишките скоро “, сподели някогашната другарка на Кание Уест.
Някои коментатори осъдиха Джулия Фокс за немарливост, до момента в който други споделиха, че тя сподели елементарен апартамент на елементарен човек, където се обръща доста внимание на детето и това им харесва.

Джулия Фокс и Кание Уест излизаха за малко при започване на 2022 г. Двойката постоянно се оказваше в светлината на прожекторите заради провокативни сдвоени изображения.

След раздялата Джулия призна, че работи като доминантка в BDSM клуб и сподели, че въобще не се интересува от секс.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР