Актрисата и модел Джери Хол е подала молба за развод

...
Актрисата и модел Джери Хол е подала молба за развод
Коментари Харесай

Актрисата Джери Хол е подала молба за развод с медийния магнат Рупърт Мърдок в Калифорния

Актрисата и модел Джери Хол е подала молба за бракоразвод с медийния магнат Рупърт Мърдок в съда на щата Калифорния. В претекстовете й се акцентират „ непреодолими разлики “ след шестгодишен брак, оповестява Би Би Си.

Хол декларира, че ще потърси прехрана от брачна половинка си, без да се показва какви са условията й, само че и че това може да се промени.

Раздялата е изненадваща за околните на фамилията. По време на брака си с Джери Хол Мърдок разгласява в Туитър, че е „ най-щастливият човек на света “, тъй като посвещава време на брачната половинка си.

Това ще бъде четвъртият бракоразвод за 91-годишния медиен магнат, чието положение съгласно " Форбс " възлиза на 17 милиарда $. Съобщава се, че раздялата няма да окаже въздействие върху медийната му империя.

Мърдок и 65-годишната Джери подписаха брак на гала в Лондон през 2016 година Двамата постоянно ставаха обект на мнения в таблоидните издания.

Бизнесменът има още три брака зад тила си - със стюардесата Патриша Букър, с журналистката Анна Ман, която съгласно медиите е получила 1 милиард $ след развода им, и предприемачката Уенди Денг.

Рупърт Мърдок е татко на шест деца. Джери Холи има четири деца от връзката си с фронтмена на " Ролинг стоунс " Мик Джагър, траяла от 1977 до 1999 година

Източник Българска телеграфна агенция

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР