Актрисата и модел Диляна Попова и бащата на сина й

...
Актрисата и модел Диляна Попова и бащата на сина й
Коментари Харесай

Асен Блатечки и Диляна Попова се събраха! Мислят и за второ дете

Актрисата и модел Диляна Попова и бащата на сина й Борил – Асен Блатечки, още веднъж се носят на крилете на любовта, научи HotArena.

Двамата взеха решение да си дадат втори късмет и заживяха отново под един покрив. Страстта им се възпламенява преди към половин година, когато артистът за повторно заряза някогашната си половинка – режисьорката Катерина Горанова, въпреки да се кълнеше, че тя е дамата на живота му и постоянно ще я обича, писа „ Галерия “.

Е, да, само че любовта му към Диляна се оказа не просто въодушевление. Най-щастлив от събирането на двойката е Борил, който стана на четири годинки през септември.

Диляна и Асен не отхвърлят, че още веднъж са дружно, само че и не желаят да обявяват повече интимните си връзки, с цел да не наранява Катерина и щерка им, която към този момент е тийнейджърка и тежко понасяла извънбрачната връзка на татко си.

Диляна обаче публично призна пред списание DIVA!, че се усеща добре, откогато с Асен са още веднъж дружно.

Нещата се случват, както им е писано, и постоянно са причина и резултат. Мисля, че се обърна прекомерно доста внимание на връзките ни и това не е потребно за никого от нас. Чуждото мнение ме вълнува, само че не чак толкоз доста. Познати ме осведомят за следващите измислени публикации, мислейки, че е занимателно. Все още не ми е. Имам мощно развито възприятие за правдивост и когато нещо не е правилно, излизам от кожата си “, сбита бе Диляна.

С Блатечки са освен дружно, само че и обмислят концепцията да имат второ дете. Диляна даже желае три или четири, само че „ няма да имам това време, защото въпреки всичко родих на по-зряла възраст “, споделя хубавицата.

Актьорите обаче не плануват да узаконят връзката си. Асен няма брак и с Катерина след 15-годишно взаимно общуване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР