Актрисата Гуинет Полтроу се съблече и се намаза с метална

...
Актрисата Гуинет Полтроу се съблече и се намаза с метална
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу позира гола и златна за рождения си ден

Актрисата Гуинет Полтроу се съблече и се намаза с железна златна пудра за голи фотоси, в чест на 50-ия си рожден ден във вторник.

„ Знам единствено, че ме рисуват в злато и че би трябвало да съм гола. Чувствам се толкоз добре, че ставам на 50, и всичко това е за изложение на възприятието на сила и оптимизъм, което изпитвам “, сподели Полтроу на снимачната площадка.

„ Тук става въпрос за женското самочувствие и като цяло споделеното развлечение. “



Фотографът Андрю Йей направи зашеметяващите фотоси, до момента в който гримьорката на звезди Лоти беше натоварена със задачата да трансформира Полтроу в „ златна богиня ”.

„ Мисля, че остаряването е нещо красиво. Просто би трябвало да отворим усещанията си “, сподели Полтроу за фотосите. „ Когато станете повече себе си, животът ви в действителност се отваря “, добавя актрисата.



„ Приемам белезите и отпуснатата кожа, бръчките. Приемам тялото си и се отхвърлям от потребността да бъда съвършена, да наподобявам съвършено, да се опълчвам на гравитацията, да се опълчвам на логиката, да се опълчвам на човечеството. Приемам своята човещина. ”

Превод от в. " Ню Йорк поуст ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР