Актрисата Гуинет Полтроу се очаква да се яви пред американски

...
Актрисата Гуинет Полтроу се очаква да се яви пред американски
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу на съд, пребила дядка на ски

Актрисата Гуинет Полтроу се чака да се яви пред американски съд поради изказвания, че е нанесла съществени пострадвания на мъж при конфликт в ски курорт през 2016 година, след което е избягала, предадоха международните организации.

Ищец по делото е пенсионерът Тери Сандърсън, който е на 76 години. Той твърди, че Полтроу е карала ски " отвън надзор " и го е блъснала в курорта Диър вали в Парк сити, щата Юта.

Според Сандърсън актрисата се е сблъскала с него, " като го е съборила мощно,… и му предизвикала мозъчна контузия, четири счупени ребра и други съществени пострадвания ". Днес би трябвало да бъде обещано начало на процеса в съд в Парк сити. 

Според американски медии Гуинет Полтроу и членове на фамилията й ще бъдат в правосъдната зала, като се чака актрисата да даде показания. 

Ищецът упорства за обезщетение от 300 000 щатски $ за нанесени вреди, откакто предходният му иск за 3,1 милиона щатски $ беше отритнат. Тери Сандърсън внесе молбата си в съда през 2019 година

Американската актриса пък внесе контраиск, като упорства да бъдат покрити разноските й за юрист и вреди за един щатски $. Според нея Сандърсън е провинен за случая на ски пистата, преувеличава получените пострадвания и се пробва да се възползва от известността и положението й. Полтроу споделя, че пенсионерът се е блъснал в нея на ски пистата. Придружителите й ревизирали по какъв начин е той след случая и възрастният мъж ги уверил, че е добре. 

Очаква се правосъдният развой да продължи към седмица. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР