Актрисата Гуинет Полтроу наскоро направи неуместен коментар за Бен Афлек,

...
Актрисата Гуинет Полтроу наскоро направи неуместен коментар за Бен Афлек,
Коментари Харесай

Дженифър Лопес отвърна на Гуинет Полтроу (Вижте как затапи актрисата след заигравките й с мъжа й)

Актрисата Гуинет Полтроу неотдавна направи неудобен коментар за Бен Афлек, заигравайки се с артиста. Но брачната половинка му Дженифър Лопес не й остана длъжна и я постави на място обществено.

Докато даваше изявление за известно издание, Гуинет съобщи много искрено, че Бен е извънредно техничен в спалнята. И разгласи, че е бил много по-добър от Брад Пит в това отношение. " Но пък за разлика от него, с Брад имахме невероятна химия. И той е незабравим артист, вижте какви функции изигра единствено ", разяснява още актрисата.

 

Дженифър и Бен много време пазеха безмълвие, само че абсурдът продължи да набира скорост. Накрая новата госпожа Афлек не устоя и по време на изявление даде отговор на въпроса, който мъчеше всички - а точно - по какъв начин се отнася към брачна половинка си.

 

" Бен е необикновен и аз съм толкоз щастлива, че го имам до себе си. Той е прелестен брачен партньор и необикновен татко. В очите ми бликват сълзи всякога, когато видя какъв брой е благ и деликатен с децата ни ", споделя още  певицата.

 

С тези думи тя приключи всички намеци по адрес на фамилния им живот.

 

Джей Ло, която нееднократно е предизвикала с клипове, ревниво пази персоналния си живот надалеч от медиите. И се старае да не злепоставя мъжете в живота си. Това се отнася още повече за Бен Афлек с който имат общо пет деца. И тъкмо като някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър и Джен не желае някой да разяснява достолепието на брачна половинка й пред децата им. Затова и засрами без доста думи Гуинет, поставяйки я на място.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР