Актрисата Гуинет Полтроу е смайващо слаба, но начинът, по който

...
Актрисата Гуинет Полтроу е смайващо слаба, но начинът, по който
Коментари Харесай

Бивш готвач на Гуинет Полтроу: Тя не яде нищо

Актрисата Гуинет Полтроу е смайващо слаба, само че методът, по който поддържа елегантната си фигура, по никакъв начин не е за подражателство. Бивша нейна готвачка разкри тайната й - тя на практика "не яде нищо ", заяви Contactmusic.

Същият режим е спазвал и фронтменът на Coldplay Крис Мартин, някогашен брачен партньор на Полтроу, когато Кейт Макълун е работила за суперзвездите. Тя се е грижела за храната им през 2008 година, по времето на фотосите на първия филм "Железният човек ".

Макълун разкри изключителните ограничавания, които звездите непрестанно са си налагали. Когато персоналният помощник на двойката й ги съобщил в началото, тя била шокирана. С такива артикули не можела да сготви нищо обичайно.

"Те не ядяха нищо. Много са прецизни. Избягваха всевъзможни захари, всичко сладко, без млечни артикули, единствено зеленчуци " - описа Кейт Макълун.

За да има храната някакъв усет, Макълун решила скрито да прибавя неразрешени съставки. Семейството незабавно почнало да хвали гозбите й.



Лайфстайл уеб сайтът на Гуинет Полтроу постоянно провокира рецензии. Актрисата обаче упорства, че те са неоснователни и са основани не на обстоятелства, а на догатки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР