Актрисата Гергана Стоянова направи много остър кометар в Пресечна точка

...
Актрисата Гергана Стоянова направи много остър кометар в Пресечна точка
Коментари Харесай

Гергана Стоянова бясна по Нова: Пълно лицемерие! Зрителите искат да си забият шиш в дванадесетопръстника

Актрисата Гергана Стоянова направи доста изострен кометар в „ Пресечна точка ” по Нова телевизия по тематиката с третия мандат за държавно управление, връчен на Българска социалистическа партия. Според нея най-умното, което може да направи Корнелия Нинова с него, е да го върне час по-скоро. Според Стоянова, на всички е ясно, че ще има нови избори и няма смисъл те да се забавят изкуствено.

„ Пълно двуличие по отношение на феновете е да обсъждаме тази тематика ”, съобщи разпалено актрисата, която озвучава наред с всичко останало и навигацията за колите. Стоянова не спести думи с цел да опише отвращението си от политеческата рецесия. Тя съобщи, че като чуе за съвещания сред партиите, българският фен „ желае да вземе един шиш и да си го забие в дванадесетопръстника ”.

„ Трябва да забележим какво да създадем с цел да отграмотим жителите. Те са заболели от безумие и нелепост ”, изясни очевидно гневната актриса. По-рано в предаването Гергана Стоянова разяснява, че актьорите не са най-подготвените да разясняват политиката. За себе си обаче сподели, че като всеки жител, тя също има право да има позиция и не се тормози да я показа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР