Актрисата Гал Гадот направи няколко изявления след атаката на Хамас

...
Актрисата Гал Гадот направи няколко изявления след атаката на Хамас
Коментари Харесай

Гал Гадот може да бъде призована в армията: звездата е била боен инструктор

Актрисата Гал Гадот направи няколко изказвания след офанзивата на Хамас против Израел. Родената в Петах Тиква споделя, че „ светът не може да седи безразличен, до момента в който се случват тези ужасяващи терористични актове “. Междувременно таблоидите пишат, че Гал може да бъде призована в армията 16 години откакто е служила в ЦИХАЛ.  

Гал Гадот изиска светът да не " седи на оградата " по време на войната сред Израел и Палестина, откакто стотици хора бяха убити при терористична офанзива в събота, 7 октомври.

38-годишната актриса от Wonder Woman е служила в израелските отбранителни сили като военен инструктор преди повече от десетилетие, което накара някои да се чудят дали може да бъде призована да се бие във войната против Хамас.

През уикенда някогашната Мис Израел 2004 беше една от първите холивудски звезди, които поддържаха Израел. Тя написа: „ Подкрепям Израел и вие също би трябвало. Светът не може да седи на оградата, до момента в който се случват тези ужасяващи терористични актове! “

Звездата също помоли почитателите си да дарят средства за потърпевшите от терористичните офанзиви през уикенда, пише Daily Mail.

Гадот сподели видео от неделното осъществяване на U2 в Circle в Лас Вегас, където групата посвети песента си Pride (In the Name of Love) на стотиците музикални почитатели, убити и отвлечени на музикалния фестивал в Израел в събота.

38-годишната звезда от Wonder Woman е служила в израелските отбранителни сили като военен инструктор преди повече от десетилетие. Тя служи в продължение на две години, което е наложително за израелците, и сподели, че службата в армията й е помогнала да придобие дисциплинираност и умения за работа в екип, които в този момент ползва в правенето на филми.

Всички израелски жители могат да бъдат призовани да се бият, защото страната навлиза в това, което специалистите нарекоха най-лошия спор сред Израел и Палестина от десетилетия.

Около 300 000 израелски резервисти към този момент са извикани да се причислят към силите на ЦАХАЛ. Не е ясно дали звездата е извикана в запасите.

Гадот и други звезди като Кайли Дженър, Мадона и Ейми Шумър бяха изправени пред онлайн злоупотреби от пропалестински консуматори на обществените медии, откакто показаха поддръжка за еврейската нация. Някои даже желаеха да бойкотират актрисата.

Повече от 700 израелски бойци и цивилни бяха убити или убити при ракетни офанзиви, осъществени от палестински екстремисти в събота. Около 260 души са убити в първите часове на офанзивата. Всички те бяха гости на музикалния фестивал Nova, който се организира в пустинята Негев.

В отговор израелските отбранителни сили (IDF) и военновъздушните сили нанесоха въздушни и ракетни удари в линията Газа, заявявайки, че са блъснали повече от 1000 цели на Хамас през последните два дни.

Сега израелският министър на защитата Йоав Галант сподели, че властите ще спрат електричеството в линията Газа и ще блокират влизането на храна и гориво, заявявайки, че неговите войски се „ борят с варвари и ще реагират по съответния метод “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР