Актрисата Фелисити Хъфман ще прекара 14 дена в затвора за

...
Актрисата Фелисити Хъфман ще прекара 14 дена в затвора за
Коментари Харесай

„Отчаяната съпруга“ Фелисити Хъфман влиза в затвора

Актрисата Фелисити Хъфман ще прекара 14 дни в пандиза за присъединяване в скица за подправяне на резултатите на щерка си, предават международните медии. Така тя стана първият наказан от общо 33 родители с повдигнати обвинявания за злоупотребата.

Присъдата беше произнесена във федералния съд в Бостън и включва също една година пробация, 250 часа общественополезен труд и санкция от 30 хиляди $.

По-рано тази година стана ясно, че носителката на „ Златен глобус “ и „ Еми “ е подкупила с 15 000 $ Уилям „ Рик “ Сингър, а в подмяна той трябвало да увеличи резултатите за банкет в лицей на по-голямата ѝ щерка София, защото не са задоволително високи. Прилагани са два типа машинация – преписване на входните проби и измисляне на погрешни влиятелни спортни триумфи. Актрисата сама се призна за отговорна, а юристите помолиха за присъда без затвор, една година пробация, 250 часа общественополезен труд и санкция от 20 хиляди $.

Ева Лонгория, с която Хъфман си партнираше в сериала „ Отчаяни съпруги “, написа в нейна отбрана, че нееднократно е получавала помощ от нея.

Федералните оповестяват, че това е най-голямата машинация, преследвана в миналото – хванати са към 50 родители, хора от администрацията, треньори и преподаватели.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР