Актрисата Ейми Шуимър иска президентът на Украйна Володимир Зеленски да

...
Актрисата Ейми Шуимър иска президентът на Украйна Володимир Зеленски да
Коментари Харесай

Ейми Шуимър иска Володимир Зеленски да се появи на „Оскари“-те

Актрисата Ейми Шуимър желае президентът на Украйна Володимир Зеленски да направи послание по време на церемонията за връчване на премиите „ Оскар “, написа Variety.

Шуимър, която ще бъде

една от водещите на церемонията на 27 март би се радвала, в случай че Зеленски приказва за войната в Украйна по време на събитието .

В присъединяване в „ Шоуто на Дрю Баримор “, Ейми изясни: „ Мисля, че несъмнено има напън от рода на: „ Това е почивка, дано хората не помнят, просто желаеме една нощ “, само че в това време ужасно доста хора гледат това шоу. Мисля, че това е чудесна опция най-малко да разясняваме някои неща. Има толкоз доста ужасни неща, които се случват, че е мъчно да се фокусираш единствено върху едно “.

Ейми към този момент се е обърнала към уредниците на събитието по отношение на възможна поява на Зеленски, само че все пак възможностите да се случи наподобява са дребни.

„ Всъщност желаех да създадем сателитна връзка със Зеленски или да запишем негово изказване, или нещо сходно ,

единствено тъй като толкоз доста хора гледат раздаването на „ Оскари “-те. Не се опасявам да направя това, само че не аз продуцирам „ Оскари “-те “, сподели още Шуимър.

Вижте още:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР