Актрисата Елена Петрова е изпаднала в тежка финансова криза и

...
Актрисата Елена Петрова е изпаднала в тежка финансова криза и
Коментари Харесай

Елена Петрова остана без пари

Актрисата Елена Петрова е изпаднала в тежка финансова рецесия и се чуди от къде да откри пари, разбра HotArena.

Преди дни актрисата гостува в бТВ и употребява късото ефирно време, което й беше обещано, с цел да помоли за работа. Докато с Калин Врачански разказваха за фотосите на " Стъклен дом ", Елена не спираше да хвали и да благодари на малкия екран, след което с въздишка показа: " Много се надявам с Калин още веднъж да работим дружно по сериал, тъй като това не ни се е случвало след " Стъклен дом ". 

Малко по-късно Петрова повдигна още веднъж тематиката за нов план. П оведението й в ефир незабавно беше възприето от феновете като обезверен опит от нейна страна да си откри работа , която да й обезпечи финанси най-малко за прочут интервал от време. Действително, след " Стъклен дом ", който се излъшваше преди 10 години, Елена рядко се появява на екран. През 2013 година с Калин Врачански се снимаха във кино лентата " Вила Роза ", който обаче не реализира положителни резултати.

Не изключително сполучлив беше и сериалът на Нова " Ние, нашите и вашите ", в който Петрова игра една от основните функции преди 3 години. Това в действителност е и последното й присъединяване в серийна продукция. Елена другояче се изявява в театъра, само че е известно, че там парите по никакъв начин не са доста. Тя получава солидна прехрана от някогашния си мъж Аристотелис Фотилас, от който има близнаци, само че парите отново в никакъв случай не й стигали. 

В гилдията актрисата се слави като човек, който мъчно си прави сметката, поради което постоянно остава с празен джоб и се постанова да търси помощ от другари. Липсата на непрекъснати и сигурни приходи, каквито би й донесъл един сериал, пък още повече я потискала, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР