Актрисата Елен Колева се е превърнала в истинска бизнес дама.

...
Актрисата Елен Колева се е превърнала в истинска бизнес дама.
Коментари Харесай

Елен Колева отменя сватбата, ще става бизнес дама

Актрисата Елен Колева се е трансформирала в същинска бизнес дама. Чаровната актриса е оставила на назад във времето актьорската кариера, проектите за сватбата и е решила да основава собствен бизнес, научи HotArena.

Скандалната хубавица от няколко месеца е бясно влюбена в евреин на име Марсел, и е решила, че сходно на редица родни всемирски персони и тя би трябвало да припечелва нещо свое. Елен и обичаният й развиват бизнес, само че с майонеза, а с известните здравословни сладкишчета.

Плодовите бонбони са се измежду най-модерните сега артикули измежду вегетарианците и моделките. Красивата актриса сама популяризира продуктите си, като твърди, че е и почитател на здравословния метод на живот.

Бизнесът на Колева е напълно финансиран от обичания й. Марсел е от състоятелен жанр и може да се похвали със суперстабилно финансово положение.

Подобно на Колева и той е мощно набожен, и има вяра, че Бог го е събрал с родната обилна хубавица.

Хубавецът завоюва сърцето на брюнетката и крепко й завъртя главата. Двамата даже обмисляха да минат под венчило това лято, само че поради бизнеса, анулират проектите си.

Елен и Марсел не са се отказали да си кажат „ Да ”, само че това ще се случи следващата година.

За дълъг интервал от време, Елен се беше скрила от медийното пространство. Тя даже бе заличила профилите си в обществената мрежа.
След скандалните й връзки със Сашо Майонезата и Калин Терзийски, брюнетката се отдаде за известно време на чистата обич с новия й фаворит.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР