Актрисата е благодарна на всички, които са били нейни последователи

...
Актрисата е благодарна на всички, които са били нейни последователи
Коментари Харесай

Народът На Великобритания Никога Няма Да Се Съвземе От Това! Телефоните В Бъкингам Прегряха! Меган Маркъл Внезапно Се Отказа От

Актрисата е " признателна на всички, които са били нейни почитатели в обществените медии ", споделиха от двореца Кенсингтън, само че " тя не е употребила сметките си от известно време ".

Почитателите на Меган Маркъл не би трябвало да се тормозят, тъй като дворецът Кенсингтън има лични страници в обществените медии.

Целта на първата за годината взаимна демонстрация на английския принц и американската актриса беше да се срещнат с програмата за развиване на младежите в региона. Радиостанция " Reprezent ", която двамата посетиха, работи върху образование на младежите от локалната общественост.

Районът в Южен Лондон е прочут с проблемите на локалната юноша. По време на визитата си Хари и Меган отделиха време да приказват с всички, които основават програмата. Радиото предлага опция на над 4000 младежи да се научат да управляват и продуцират радио канал, оповестява bTV.

А като бонус, кралската двойка получи и съвет за сватбената си музика: " Малко хаус и малко хип-хоп ще е уместно, тъй като това харесва Хари. Защо да не пуснат това и на сватбата? "

Събитието е планувано за 19 май.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР