Актрисата Дрю Баримор е бившето лошо момиче на Холивуд. Миналото

...
Актрисата Дрю Баримор е бившето лошо момиче на Холивуд. Миналото
Коментари Харесай

“Пробвала съм всичко”: горещите сексуални признания на Дрю Баримор

Актрисата Дрю Баримор е бившето неприятно момиче на Холивуд. Миналото ѝ е меко казано бурно - необуздани купони, доста алкохол и опиати и престой в психиатрична клиника са някои от главите в книгата на нейния посипан с трудности житейски път. Хората с подобен екстравагантен метод на живот могат да се похвалят с значително ексцентрични завършения в леглото и Дрю Баримор не остава по-назад. 

Актрисата беседва за сериала на Netflix “Как да си създадем секс стая ” с водещия Рос Матюс в нейния подкаст Drew's News. Там тя признава, че постоянно има перверзни мисли, които обаче не споделя с никой, а пази единствено за себе си. 
                             

„ Мога да схвана някои извратени неща. Пробвала съм всичко. Правила съм всичко - по тази причина в този момент съм толкоз скучна, " признава си 47-годишната Баримор. 

Попитана от Матюс дали в миналото е била сюрпризирана от това, че се интересува от избрани неща в спалнята, актрисата признава: „ Не знам дали ми харесваше или не – просто желаех да опитам всичко. “

Дивите осъществявания в леглото обаче към този момент от дълго време са зад тила на Дрю, защото тя им се е наситила. На този стадий актрисата е изцяло задоволена да прави неща под завивките, които се смятат за неоригинални и даже леко скучновати. Като положителната остаряла класика - мисионерската поза.

“Тези дни от дълго време минаха. Беше изтощително. Но когато бях млада, имах цялата сила на света. Сега - не, "   не крие тя. 

Пикантните разкрития на Баримор идват месец откакто тя даде допълнителен подтекст по отношение на изявлението си, че може да изкара " години " без секс.

Тя сподели това през септември в нейното на ден токшоу, до момента в който обсъждаше как актьорът Андрю Гарфийлд не е правил секс в продължение на шест месеца, с цел да се приготви за ролята си във кино лентата „ Мълчание “ от 2016 година „ Какво не е наред с мен, че шест месеца не ми звучат като доста дълго време? ”, сподели тогава Дрю.
                             

В обявата в блога си през октомври тя написа: „ Сигурна съм, че имаше един миг в живота ми, в който шест месеца може да са изглеждали рисково, само че в този момент съм от другата страна на това “. Актрисата изяснява, че към този момент има доста по-различно усещане за интимността от това, което е имала, до момента в който пораства. 

Тя също споделя, че е „ търсила през целия си живот “ каква е разликата сред секса и любовта, и получила просветление за това благодарение на нейния терапевт, който ѝ споделил: „ Сексът не е обич. Това е изразът на любовта. "

Майката на две деца (тя и някогашният ѝ брачен партньор Уил Копелман имат две дъщери - Олив и Франки) също написа в обявата си, че е просто на напълно друг стадий от живота си и може би в близко бъдеще ще бъде във връзка, само че това не е приоритет сега.
                             

“Така че за протокола, аз не ненавиждам секса! Най-накрая стигнах до прозрението, че любовта и сексът просто не са едно и също нещо. [...] Също по този начин, когато пораснеш и си в брак с деца, и си мислиш, че ще бъдеш единствено с този човек до края на живота си, само че това не се случи? Това ме раздруса докрай, меко казно, " споделя Дрю. 

Дрю Баримор е съвършеният образец за това, че човек може да излекува душата си след тежък интервал. Тя споделя, че едвам в този момент осъзнава, че любовта, която човек може да изпитва към самия себе си, е най-важната обич. 
 11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор  11-те най-хубави цитата на Дрю Баримор
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР