Актрисата Джоди Фостър, носителка на две награди Оскар, ще се

...
Актрисата Джоди Фостър, носителка на две награди Оскар, ще се
Коментари Харесай

Джоди Фостър е звездата в новия сезон на True Detective

Актрисата Джоди Фостър, носителка на две награди " Оскар ", ще се включи в състава на четвъртия сезон на сериала " True Detective ".

Фостър ще изиграе ролята на детектив Лиз Данвърс, която води следствието на чудноват случай в Аляска.

Шестима мъже, които работят в арктическа изследователска станция, изчезват безследно. Две дами от полицията в северния американски щат потеглят по следите им, като са принудени да " се оправят с мрака, който носят в себе си, и да разровят в призрачните истини, лежащи под безконечния лед ".

Изпълнителен продуцент на новия сезон на " True Detective " ще бъде Бари Дженкинс, притежател на " Оскар " за най-хубав филм с " Moonlight " от 2016 година и основател на сериала " The Underground Railroad ".

Дженкинс е и сценарист на един от епизодите на страхотния сериал " The Knick " на Стивън Содърбърг с Клайв Оуен, който разказваше историята на хирург от болница в Ню Йорк в първите години на 20 век.

" True Detective " се утвърди като един от най-добре написаните и кинематографски изпипани сериали в последното десетилетие. Антологията, основана от Ник Пицолато, демонстрира полицейски следствия по разнообразни случаи, с нови герои във всеки сезон - общото сред тях е дълбочината, в която се разкриват най-големите секрети на човешкия темперамент посредством търсенето на истината за осъществените закононарушения.

Първият сезон от 2014 година с присъединяване на Матю Макконъхи и Уди Харелсън беше същински пробив за сериала. Сериалът се завърна година по-късно с Колин Фарел, Винс Вон и Рейчъл Макадамс в основните функции. Носителят на " Оскар " Махършала Али и Стивън Дорф бяха " лица " на третия сезон от 2019 година

Сега " True Detective " връща Джоди Фостър към първата ѝ огромна роля за сериал от дестилетия насам.

Звездата от " Шофьор на такси ", " Мълчанието на агнетата " и " Контакт " не е играла в телевизионни продукции от 1975 година, въпреки че е озвучавала герои в сериали като " Семейство Симпсън " и " Досиетата Х ", а през годините е режисирала единични епизоди от " House of Cards ", " Orange is the New Black " и " Black Mirror ".

Все още няма информация по кое време ще можем да гледаме " True Detective 4 " и кои ще са останалите основни настоящи лица в него - сезонът се намира в ранен стадий на продукция.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР