Актрисата Джена Дюан демонстрира, че разводът с Чанинг Тейтъм не

...
Актрисата Джена Дюан демонстрира, че разводът с Чанинг Тейтъм не
Коментари Харесай

Джена Дюан демонстрира, че разводът с Чанинг Тейтъм не я е съкрушил

Актрисата Джена Дюан показва, че разводът с Чанинг Тейтъм не я е съкрушил . Красивата брюнетка се появи на премиерата на „ World of Dance “ и обилно раздаваше усмивки пред обективите на фотографите.
 Джена Дюан Gettyimages
Актрисата събра всички погледи с транспарантна блуза и кожена пола , а акцент във визията й бяха обувки, декорирани със зелени камъни.
 Джена Дюан Gettyimages
Още една дама изпъкна на аления килим – Дженифър Лопес , която бе избрала рокля с леопардов десен.
 Джена Дюан Gettyimages

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан-Тейтъм оповестиха през април, че се разделят след 9 години брак . Това се случи посредством публично известие, което двамата разгласиха в обществените мрежи.

" С най-хубави усеща взехме решение да се разделим като двойка. Години наред бяхме мощно влюбени и преживяхме вълшебно пътешестване дружно. Нищо от това не се е трансформирало, само че любовта е прелестно премеждие, което от време на време ни води в разнообразни направления. Зад решението ни няма секрети или сладострастие - с амо двама най-хубави другари, осъзнали, че е време да си дадат отмора и да си обезпечат един на различен най-хубавото, което заслужават ", се показва в изказването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР