Актрисата Диляна Попова и колегата й Асен Блатечки се направиха

...
Актрисата Диляна Попова и колегата й Асен Блатечки се направиха
Коментари Харесай

ФАЛШ! Диляна Попова и Блатечки играят на семейство заради Борил и хората, иначе...

Актрисата Диляна Попова и сътрудника й Асен Блатечки се направиха на семейство по Коледа, единствено и единствено да зарадват Борил. Истината за техните връзки е точно такава, играят го за пред света, написа „ Галерия “.

Фалшът им стартира да накъртва, дори и на техните другари, които им влизат в състояние. 3-годишният наследник на синеоката хубавица и плейбоя в действителност има потребност от родители, само че не и от толкоз неистини, уверени са всички към него. Диляна и Асен обаче имали сделка да се събират по празници и да компенсират неналичията с обичайно държание, макар че въобще не се понасят. Скандалите сред тях били всекидневие, по разнообразни мотиви и за дреболии.

„ Попова доста бързо разбра, че Блатечки не е мъжът за нея, дори стартира да се изнервя в негово наличие. Сега стиска зъби единствено поради детето, докога ли ще продължи този цирк?! “, недоволстват роднините й. Те също били принудени да си траят и да се вършат на умилени, когато мама и тате се преструват на хармонична двойка около Борил. За Коледа те му спретнаха прочувствено празненство, извикаха белобрадия дъртак, изненадаха го с дарове, а след това отскочиха за малко и на ски. За задачата резервираха апартамент с няколко стаи, с цел да не се постанова да разделят въздух натясно. В цялата тази илюзорна идилия обаче единствените откровени усмивки са на Борил. А общи фотоси на всички няма по какъв начин да бъдат видени, Диляна и Асен се щракат единствено поотделно с детето. През останалото време от годината момчето слуша пояснения, че графикът на двамата е прекомерно претрупан, с цел да са дружно, издават от техния кръг. То към този момент стартира да осъзнава нещата и все по-често задавало неуместни въпроси, които към този момент известната му майка парира, само че надали ще съумява за дълго.

Диляна Попова и Асен Блатечки имаха бурна връзка, от която се роди Борил. Още по време на бременността й, артистът се луташе сред своята брачна половинка Катя и шеметната моделка, до момента в който най-после двамата влюбени не изстинаха един към различен.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР