Актрисата Диана Димитрова все още не е назовала името на

...
Актрисата Диана Димитрова все още не е назовала името на
Коментари Харесай

Назрява нов скандал с Диана Димитрова! Хвърчат остри реплики...

Актрисата Диана Димитрова към момента не е посочила името на насилника си, само че всички считат, че става въпрос за Юлиан Вергов.  

Бившият му съучастник Владо Карамазов се изрече по случая с доста остри реплики за актрисата от " Откраднат живот ". И май назрява нов скандал, защото Диана Димитрова не му остана длъжна. 

В изявление за " Фокус " Карамазов посъветва хората да не прибързват да си вършат неверни заключения за абсурда. " Аз към този момент мисля, че тъкмо като стартират всички тези разкрития, хората ще научат доста неща, които това момиче сега ги икономисва. Не мога да схвана за какво. Не мога да схвана за какво тя отива натам. Наистина не мога. Това нещо за мен е неразбираемо. Защото в цялата тази история тя също има виновност, и то не дребна. И забавно по какъв начин по този начин един човек хваща да прави някакъв скандал, в действителност не мога да схвана. Мога да кажа, че нещата въобще не са такива, каквито тази актриса ги посочва ", разкрива той.

" Слушах изявлението на Владимир Александров. Не го познавам в персонален проект. Имаме разменени по три реплики отвън сцените, които сме снимали. 2017 година, той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам.

Чудя се, дали ще му е толкоз радостно, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в елементи. От изявлението останах с усещането, че ТОЗИ артист, стартира да пелтечи и да се задавя в думите си, откакто се загатна моето име. А на въпроса на журналиста `` След 5 години? ``, оставям сами да прецените, какво значи възклицанието ``А`` и каква рекламация за ерудираност носи. (по моя край овчарите по сходен метод подвикваха овцете).

Съжалявам, че се отказвате от актьорската специалност, само че мисля, че не е огромна загуба ", съкруши го с думи актрисата Диана Димитрова, която много съществено се е заела със задачата да накаже индивида, който й е предизвикал неприятности преди 5 години, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР