Актрисата Диана Димитрова сменя попрището. Чаровната звезда, която спечел сърцата

...
Актрисата Диана Димитрова сменя попрището. Чаровната звезда, която спечел сърцата
Коментари Харесай

Д-р Огнянова става писателка

Актрисата Диана Димитрова сменя попрището. Чаровната звезда, която спечел сърцата на феновете с ролята си в „ Откраднат живот ” се опитва и в писателското занятие, научи HotArena .

Тя издава нова книга за малчугани, а точно „ История за Малката магьосница, Драконовото зайче и Асо купа ”. Сюжетът споделя за магьосник, който изпада в забвение откакто театърът му е разпален от недоброжелател.

Малката магьосница знае кой е виновникът и е решена да потърси правдивост. Странната компания се озовава в зимния Париж, където приключенията ги следват на всяка крачка.

Историята, въпреки и малко мрачна е поучителна, считат родители. А в приятелския кръг на Диана, на смешка я назовават новата Астрид Лидгрен. Част от рисунките също са правени от актрисата, която има и две независими изложения, написа „ България през днешния ден ”.

За Диана Димитрова това не е първа книга. Тя към този момент има опит с историята за тъжния снежен човек Влад.

Любопитна детайлност е, че преди броени месеци тя подарява истинските илюстрации на отделението по детска хирургия в „ Пирогов ”.  От болничното заведение споделят, че децата са във екстаз от рисунките и даже не помнят, че са заболели, като с любознание и усмивка ги преглеждат още веднъж и още веднъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР