Актрисата Диана Димитрова с радост посрещна най-малкия си колега на

...
Актрисата Диана Димитрова с радост посрещна най-малкия си колега на
Коментари Харесай

Доктор Огнянова се щракна влюбена в колега СНИМКА

Актрисата Диана Димитрова с наслада посрещна най-малкия си сътрудник на дребния екран – бебето Марти, което единствено на 27-дневна възраст й партнира в „ Откраднат живот “. Героинята й – всенародната фаворитка лекар Зорница Огнянова, даде живот на първото си дете в епизода през вчерашния ден. А с Ковачев (Велислав Павлов) го кръстиха на различен обичан персонаж от здравната поредност - Тони.

И макар че ражда единствено в сериала, Димитрова призна пред феновете, че е изпитвала продължителни последици от снимането на епизода.



„ Въпреки всички позитивни страсти от срещата ни се надявам, в никакъв случай повече да не ми се постанова да раждам пред камера!Актьорската работа ( нема такова животно) с цел да си оптимално меродавен е някакъв тип мазохизъм и в действителност имах възприятието, че снимаме цяла безкрайност.

Благодарение на Емо Марков и на екипа след три астрономически часа родихме дружно! Няколко дни без глас, доста чай и мед и по този начин останаха единствено спомените от този миг. А Тони-Бонбони ще ни радва до финала на “Откраднат живот”, дава обещание Димитрова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР