Актрисата Диана Димитрова пусна ироничен пост във Фейсбук. В него

...
Актрисата Диана Димитрова пусна ироничен пост във Фейсбук. В него
Коментари Харесай

Диана Димитрова: За преспиване с мен можете да си запишете час

Актрисата Диана Димитрова пусна подигравателен пост във Facebook. В него тя споделя, че е преспала с цяла София, както и с всички в учебното заведение в Силистра, в която е станала отличничка на випуска. Димитров разгласи, че е станала на жертва на принуждение от собствен сътрудник. Тя обаче не е разкрила името му, макар че даде няколко изявленията.
Прочетете още
Ето какво паси Диана Димитрова във Facebook:

Време е, скандално самопризнание.

Преспах с цялото учебно заведение, класната ми и портиерите на СУ " Никола Йонков Вапцаров " - гр. Силистра с цел да стана първенец на випуска в паралелка `` Изобразително изкуство``. О, да не пропусна и хората, които продаваха закуски пред даскало. Тях напряко ги извадих от обувките им от разхвърлян, пикантен СЕКС. Такава съм от дете - лакома и нимфоманка. Преспах и с цялата детска градина, откакто мама ме оставяше сутринта. Преспах и с майка си.

За да ме одобряват първа по триумф в НХА (Национална художествена академия) преспах с цяла София (без Перник) За да ме одобряват първа по триумф в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ (Националната академия за театрално и кино изкуство) преспах ПАК с цяла София, този път ТРИ пъти с цел да е несъмнено! Играя на несъмнено.

Преспивам с котарака ми Врубел, нощувам с дракончето ми Спарчио, с трупове (човещинка), нощувам с четките си за изобразяване, с климатика, с попадията от село Кайнарджа, нощувам да!!! Развалих, унищожих и унищожих християнските фамилии на цяла България, поради един секс...

За преспиване с мен можете да си запишете час. Графикът ми е цялостен за четири години и три месеца, само че не се отхвърляйте. Ще Ви върнем позвъняване и бонус (три сарми и бутилка гроздова ракия с алена панделка). Всъщност към този момент спах и с вас, само че вие не помните.
Хубаво е, че усещам за комизъм (имам рд на първи април) и юриста ми има. Да забележим дали Съдът ще има.
Време е за изобразяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР