Aктрисата Диана Димитрова, която бързо се превърна в една от

...
Aктрисата Диана Димитрова, която бързо се превърна в една от
Коментари Харесай

Диана Димитрова лети от щастие: Случи се

 Aктрисата Диана Димитрова, която бързо се трансформира в една от любимките в хитовата здравна поредност " Откраднат живот ", скоро ще изгрее и като Ирина от емблематичния разказ на Димитър Димов " Тютюн ". 

За изненадата в професионален проект заяви неотдавна самата актриса в профила си в обществените мрежи, където бързо провокира реакции в почитателите си. За нея това е мечтана роля, а в лентата ще си партнира с Калин Врачански, на който е поверена ролята на Борис.

" Случи се. Чаках тази роля. С този режисьор, с тези артисти. Тази чудовищна, мощна драматизация, която никой не е дръзнал да слага. Чаках да изпитам до къде мога да стигна, какво мога да си разреша и си давам сметка, че това е единствено началото. Репетираме " Тютюн " по романа на Димитър Димов ", написа хубавицата.

Драматургичният вид е дело на Юрий Дачев и е във връзка 100-годишнината на Варненския спектакъл. " Варненският спектакъл ще приобщи това заглавие към своя юбилеен сезон, отдаден на 100-годишнината му. Режисьор още веднъж ще е Бина Харалампиева. 

Освен Диана Димитрова и Калин Врачански, на сцената ще излязат още и актьорите Стоян Радев, Пламен Димитров, Свилен Стоянов, Христина Джурова, Веселина Михалкова, и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР