Актрисата Деси Бакърджиева има намерение да става продуцент на собствен

...
Актрисата Деси Бакърджиева има намерение да става продуцент на собствен
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева прави собствен сериал за богатите у нас

Актрисата Деси Бакърджиева има желание да става продуцент на личен сериал, писа  „ Уикенд ”. Звездата, нашумяла най-вече като лекар Хинова от сериала „ Откраднат живот ”, била впечатлена от един актуален български разказ и решила да прави филм по него. Книгата е „ Хранилка ” на младия създател Иван Комита, който споделя за тъмната страна от живота на родния хайлайф.

Деси предложила на писателя дружно да намерят екип и да продуцират бъдещия филм. Тя споделила концепцията си и с Ники Кънчев, който я посъветвал да не се занимава с филми за огромен екран, а да развие плана в сериал, който да предложи на някоя телевизия. В момента актрисата е ангажирана в Би Ти Ви, където прави своя графа в утринния блок през уикенда. Ето за какво се чака да предложи бъдещия сериал точно на тази телевизия. Нищо чудно да работи по него с Евтим Милошев, с който са близки около фотосите на „ Откраднат живот ”.

В бъдещия сериал ще се споделя за тъмната страна от живота на богатите. В него ще има яхти, скъпи коли, първокласни къщи на плажа, пари, манекенки, шампанско, само че и опиати, закононарушения и разочарования. На пръв взор ще припомня престъпния шлагер на Българска национална телевизия „ Под прикритие ”, само че фокусът ще бъде върху логиката на психиката на героите, а не върху екшъна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР