Актрисата Даян Кийтън бе на седмото небе от щастие, след

...
Актрисата Даян Кийтън бе на седмото небе от щастие, след
Коментари Харесай

Даян Кийтън се сдоби със загубен преди 50 години портфейл

Актрисата Даян Кийтън бе на седмото небе от благополучие, откакто мъж ѝ върна изгубен преди близо 50 години портфейл, съдържаш скъпи фотоси. Той е бил открит напълно инцидентно в зарязан склад в Ню Йорк.

Новият му притежател, Лулгджурай, който закупил мястото през май на търг, решил да го почисти и се натъкнал на портмонето, написа The New York Daily News.

Докато го разглеждал забелязал шофьорска брошура от 1966 на името на Даян Хол, която доста му замязяла на Даян Кийтън. Лулгджурай споделил пред медията, че дамата на фотографията му замязяла на актрисата от „ Кръстникът “ (1972).

Отворих портмонето и си помислих: Това не е ли Даян Кийтън? Не, не е допустимо “, сподели още мъжът.

След като поровил обаче намерил още фотоси и картички, които го навели на мисълта, че в действителност движимостта принадлежи на актрисата. Веднага направил опит да се свърже с нея и не след дълго, тя му дала отговор през обществените мрежи.

Даян сама показа историята в своя профил в Instagram и Twitter като сподели фотоси и документите си, правени преди 50 години.

„ Тази история е невероятна! Дори не си припомням да съм го губила, само че не се сюрпризирам. Губила съм си портмонето толкоз доста пъти. Благодаря ти, господин Лулгджурай! “, написа актрисата.

Източник: tialoto.bg
Снимка: outnow.ch
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР