Актрисата Дария Симеонова разкри какви са наркотиците, които се смъркаха

...
Актрисата Дария Симеонова разкри какви са наркотиците, които се смъркаха
Коментари Харесай

Дария Симеонова проговори за наркотиците в Под прикритие

 Актрисата Дария Симеонова разкри какви са опиатите, които се смъркаха в хитовия крими сериал " Под прикритие ", който още веднъж се излъчва в народен ефир.

Оказва се, че това, което провокира за нула време всеобщо вниманието, в действителност са хомеопатични медикаменти, стрити до формиране на бяла прахуляк, имитираща опиат.

" В " Под прикритие " имах опцията да работя с велики артисти. Не е загадка, че бях доста обезпокоена. Ако има нов сезон - бих взела участие. Ще ви издам една загадка - всички наркотични субстанции, които се използваха в сериала, в действителност бяха хомеопатични медикаменти, стрити на прахуляк ", показа актрисата с почитателите си в обществените мрежи.

Припомняме, че " Под прикритие " стартира да се снима през 2011-та и се трансформира в същински шлагер, а актьорите, взели присъединяване в лентата, носят прякорите си и до през днешния ден, написа " Телеграф ".

Трудно някой може да не свърже Михаил Билалов с Джаро или Мариан Вълев с Куката. Този четвъртък Нова телевизия пуска четвърти сезон на сериала с нов и не по-малко безизходен сюжет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР