Актрисата Дария Симеонова и нейният съпруг Антон Бъчваров са били

...
Актрисата Дария Симеонова и нейният съпруг Антон Бъчваров са били
Коментари Харесай

Дария Симеонова разказа за раздялата с мъжа си

Актрисата Дария Симеонова и нейният брачен партньор Антон Бъчваров са били пред разлъка. Звездната двойка, която ще гостува в „ Търси се “ на 29 януари по bTV описа за премеждията и раздялата им преди да стигнат до сватбата. Морският менделсън, който се състоя преди месеци е можело да не се състои. След прочувствената среща с майката на Антон – Милена – ще стане ясно, че двамата са имали много компликации в връзките си в интервала.



Антон взима решението, че е по-добре да се разделят, и напуща общия им дом. На въпроса какво е изпитала тогава, Дария дава отговор: „ Празнота “… Двамата остават разграничени 2 месеца, в които не стопират да си приказват и да търсят път един към различен. Дария обаче прави първата крачка към своя обичан: „ Имах един интервал на отдръпване. Казвах си, че може би той по този начин желае, че ще го преодолея “. Антон ще добави, че и двамата са имали потребност от тази разлъка, с цел да се намерят още веднъж и да се заобичат още по-силно. „ Ние осъзнахме, че доста, доста се обичаме. Ако нямаше обич сред нас, може би тази разлъка щеше да докара до естествения завършек на нещата “, споделя Дария.

Днес двамата усещат смяната и позитивния резултат в връзките си след раздялата. „ Аз изключих от съзнанието си опцията да не бъдем дружно. Мисля, че сме тотално други хора или най-малко тотално други хора дружно “, споделя искрено брачният партньор на актрисата от „ Мен не ме мислете “. Нели и Меги ще срещнат Дария и Антон с друго артистично семейство – Яна Титова и Алек Алексиев, които са едни от най-близките им другари. Алекс е доста непосредствен с Антон, само че това, което не му харесва, е „ че би трябвало да влезеш в неговия график, другояче не можем да се забележим. Той е ужасно ангажиран “. Яна и Алек ще провокират Дария и Антон да си разменят функциите – той да каже сонет на Шекспир, а тя да покаже хватка от джиу джицу.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР