Актрисата Дарина Павлова отново е щастлива баба. Досега тя имаше

...
Актрисата Дарина Павлова отново е щастлива баба. Досега тя имаше
Коментари Харесай

Дарина на седмото небе, стана истинска баба

Актрисата Дарина Павлова още веднъж е щастлива баба. Досега тя имаше две внучета от доведената си дъщеря Венцислава, която е щерка на Илия Павлов от първия му брак, а в този момент и тяхната щерка Паола стана майка.

Вдовицата на шефа на " Мултигруп “ използва  рождения ден на наследницата си, за да  покаже първата снимка на внучето.

Тя избра най-хубавите фрагменти на дъщеря си, а от последния дойде и новината – на него Дарина е  със сина си Илия-Калоян, Паола и нейното бебе.

" Връщам се назад към всички наши фамилни моменти с такава обязаност. От усмихнато малко дете, красива балерина, разговори за много пътувания, танци заедно до наблюдаването по какъв метод самата ти се превръщаш в майка - никога не съм била по-горда с теб. Ти порасна и стана такава забележителна жена и майка. Това е твоят характерен ден и ние всички се надяваме да се забавляваш с целия свят. Честит рожден ден, моя най-скъпа дъщеря! Обичам те! “, написа Павлова към фотосите.

Колежката й Марта Вачкова, която е една от най-близките й приятелки в България, първа честити празниците у семейство Павлови.

" Обич и приятност и за двете ви “, коментира звездата от обичания сериал “Откраднат живот “.

За бременността на Паола се разбра в края на предходното лято, а за Коледа бе потвърдено със фамилна празнична снимка.

Забременяването й е същинско предсказание, тъй като от тийнейджърка тя страда от болестта ендометриоза и множеството лекари, с които се е съветвала, са считали, че надали ще може да стане майка.

     
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР