Актрисата чукна 27 в Калифорния Киновселената на Марвел, от която е

...
Актрисата чукна 27 в Калифорния
Киновселената на Марвел, от която е
Коментари Харесай

Мария Бакалова в Дисниленд за ЧРД

Актрисата чукна 27 в Калифорния

Киновселената на Марвел, от която е част Мария Бакалова, я изненада с необикновен подарък за рождения й ден. Те й подариха ден в Дисниленд, Калифорния, написа Телеграф.

Бакалова отпразнува 27 години в атрактивния увеселителен парк и призна, че това е най-хубавият й рожден ден до момента. Единственото, което й е липсвало в този ден, е обичаният й Валери, разясняват в обществените мрежи. Според почитателите й мачото е липсвал, защото на сторито, което той си е качил в Инстаграм, с цел да й честити, тя е добавила три сърца, само че и едно плачещо дребосъче , което нищо чудно да е предизвикано от обстоятелството, че Валери има ангажимент у нас или в различен завършек на света и да не е могъл да показа празника с обичаната си.

Независимо от всички догадки едно е несъмнено – двамата са по-влюбени отвсякога и не пропуснаха да си кажат „ обичам те “ пред всички си почитатели в обществените мрежи. Самата Мария пък изпрати следващата си сполучлива година в работен проект, защото взе присъединяване в редица продукции, а следва да снима и още доста, измежду които лентата, на която продуцент е Силвестър Сталоун . Разликата с предходната година е и фактът, че в този момент надарената русокоска е влюбена и това е нейната муза.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР