Актрисата Брук Шийлдс реши да направи бала на своята голяма

...
Актрисата Брук Шийлдс реши да направи бала на своята голяма
Коментари Харесай

Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 г.

Актрисата Брук Шийлдс реши да направи бала на своята огромна щерка, в действителност специфичен, добавяйки към него сантиментална и трогателна нотка.

56-годишната актриса даде на наследницата си тоалета, с който тя самата се появи под светлините на ярките прожектори, осветяващи аления килим на церемонията на премиите " Златен глобус " през 1998 година, когато бе номинирана за играта си в комедийния сериал на телевизия NBS " Suddenly Susan ".
Снимка: shutterstock  Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 година (СНИМКИ)

Тогава тя театралничи пред множеството фотографски обективи, запечатващи появяването на всяка известна персона на оценките, връчвани от Асоциацията на холивудската задгранична преса, в елегантна алено алена рокля без плещи с дължина до земята, отличаваща се със странична цепка в предната част на полата, стигаща до коляното. По това време визията на звездата от " Синята лагуна " се допълваше от необятна пелерина вид " шал " и обувки на висок ток, които обаче в този момент, 23 година по-късно, 18-годишната Роуън не носеше.
Снимка: shutterstock  Дъщерята на Брук Шийлдс отиде на бала си в роклята на майка ѝ от 1998 година (СНИМКИ)

Преди ден светлооката красавица, добила международна популярност с ролята на Емелин в лентата от 1980 година, качи в персоналния си Instagram профил изложба, съдържаща две фотоси от значимия ден на своята наследница. Първото изображение демонстрира по какъв начин гордата майка, облечена в разкроена бяла риза и необятен панталон в същия цвят, е прегърнала нежно своята дъщеря през кръста, допирайки глава в нейната.

" Мислех си, че вечерта на наградите, когато сложих тази рокля, е в действителност специфична, само че нищо не може да се съпостави с това да видя щерка си с нея на бала ѝ ", написа тя към обявата, събрала все още съвсем 120 хиляди лайкове и голям брой мнения, измежду които се включиха нейни сътрудници от шоубизнеса.

" Честито на твоето красиво, занимателно и мъдро момиче ", написа супермоделът Хелена Кристенсен.

" Влюбена съм в тази история ", причисли се и Даниел Шнайдер - създател на бижутерската компания " Dannijo ".

Шилдс, която към момента се възвръща след строшаване на бедрената кост, случило се през януари т.г., има две деца от брачна половинка си Крис Хенчи - Роуан на (18 г.) и Гриър (15 г.). Актрисата от " Хубавицата " се приказва намерено за развъждането на двете девойки и неподозираните аспекти на майчинството, казвайки пред " Today " по-рано тази година, че е изненадата от обстоятелството какъв брой значимо за нея е тяхното утвърждение във всичко.

" Не си припомням майка ми да се е нуждаела от моето единодушие толкоз, колкото аз се нуждаех от нейното - тя беше просто господ за мен ", сподели Брук. " Така че отглеждайки моите дъщери, би трябвало в действителност да внимавам да не съм толкоз нуждаещ се от тях, тъй като в даден миг могат да ми кажат " Мразя те ", без в действителност да го мислят, само че това би ме наранило ", споделя тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР