Актрисата Ашли Бенсън, която стана известна с участието си в

...
Актрисата Ашли Бенсън, която стана известна с участието си в
Коментари Харесай

Звездата от Малки сладки лъжкини чака първото си бебе

Актрисата Ашли Бенсън, която стана известна с присъединяване си в мистериозния тийн сериал " Малки сладки лъжкини ", е бременна с първото си дете, заяви UsWeekly. То е плод на любовта й с Брандън Дейвис, с който русокоската има връзка от началото на годината.

" Ашли е в към четвъртия месец от бременността си и е доста разчувствана, че ще става майка. Вече внимава с какво се храни и се старае да се грижи добре за тялото си. Семейството й също е доста щастливо от новината за бебето ", споделя непосредствен до актрисата, която преди време имаше къса връзка с английския модел Кара Делевин.

Според близки до Ашли и Брандън, бременността й не е огромна изненада, защото 33-годишната актриса в никакъв случай не е крила, че мечтае да бъде майка.

" Тя доста искаше да сътвори семейство с Брандън. Той също е споделял, че това е от значимо значение за него и й го е казвал още при започване на връзката им. Допреди двамата да се съберат, за Ашли не беше на дневен ред да става майка, само че това се промени сега, в който се влюби в него ", споделя техен другар.

Бенсън и 43-годишният Дейвис, който е внук на нефтения магнат Марвин Дейвис, за първи път провокираха слуховете, че са дружно, през януари тази година, когато се появиха на баскетболен мач. Двамата обаче официализираха връзката си едвам няколко месеца по-късно. Не след дълго Дейвис предложи брак на половинката си, което стана ясно от обява в Instagram.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР