Актрисата Анна-Мария Гюзелева отправи остри критики срещу управляващите не само

...
Актрисата Анна-Мария Гюзелева отправи остри критики срещу управляващите не само
Коментари Харесай

Гюзелева за властта: Скоро няма да се научат нито на поведение, нито на нормален език, и няма да спрат да крадат

Актрисата Анна-Мария Гюзелева насочи остри рецензии против ръководещите освен от актуалното държавно управление, а и към всички в последните години.

" Чуваме им речника, виждаме им държанието, няма да се успокоят. Според мен, президентът Румен Радев малко по-явно би трябвало да сложи или изисква ред по някакъв метод. Иначе се злепоставяме пред целия свят. Защото колкото и да е дребна България, не е чак толкоз дребна и се следи ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Слушайки някои политолози, май най-добре е да се отиде на избори. Ама били сме в конюнктура на война - ние не сме в конюнктура на война. Просто другото е неосъществимо. Това, което Има Такъв Народ желали - хем да няма избори, хем да има ново държавно управление, не знам дали е допустимо. Освен това във връзка антикорупционната комисия, аз считам, че тематиките за правосъдната система, за здравната система са най-важните, най-проблемни и изискват най-сериозно внимание. А аз не виждам да им се обръща съществено внимание от много държавни управления насам. Няма скоро да се научат нито на държание, нито на естествен език, и няма скоро да престанат да крадат. Не знам какво би трябвало да се направи, би трябвало цялостна замяна. Уви, тук видяхме, че има младежи, които пристигнаха на власт, аз не виждам огромна смяна. И това малко ме разочарова ", добави актрисата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР