Актрисата Анджелина Джоли ще съди бившия си съпруг Брад Пит

...
Актрисата Анджелина Джоли ще съди бившия си съпруг Брад Пит
Коментари Харесай

Анджелина Джоли обвини Брад Пит в домашно насилие

Актрисата Анджелина Джоли ще съди някогашния си брачен партньор Брад Пит и за домашно принуждение. Тя е подготвена да даде доказателства за тормоз от страна на някогашния си, написа The Sun представен от dir.bg.

" В предишното тя твърдеше сходни неща, които бяха разследвани от управляващите, само че съгласно тях не са обосновани ", твърди източник, непосредствен до фамилията.

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха дружно в продължение на 12 години -една от най-обичаните и най-известни двойки в Холивуд, като феновете им и медиите ги назоваха Бранджелина. По време на връзката им Брад Пит призна към този момент осиновените по-рано деца от Анджелина - Мадокс, който към този момент е на 19 години, Пакс, който в този момент е на 16 и Захара (на 15 години). Двойката има и три биологични деца - към този момент 14-годишната Шайло и близнаците Нокс и Вивиан (на 11 г.).

Съпрузите се разделиха през 2016 година Оттогава водят борба в съда за попечителството над шестте им деца, както и за прехрана. Предстои да бъдат разпитани най-малките членове на фамилията. Месеци, откакто двойката подаде молба за бракоразвод, стана ясно, че артистът е разследван от ФБР и обществените за физическо и вербално принуждение над децата си. Според обвиняването сцената се разиграла на частния му аероплан. Брад Пит обаче беше оневинен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР