Актрисата Анджелина Джоли предизвика нови слухове за любовен романс. Бившата

...
Актрисата Анджелина Джоли предизвика нови слухове за любовен романс. Бившата
Коментари Харесай

Анджелина Джоли смени Брад с Ротшилд (Актрисата се бракува в най-богатото семейство в света?)

Актрисата Анджелина Джоли провокира нови клюки за любовен романс. Бившата брачна половинка на Брад Пит беше изловена да си " гука " нежно с един от най-богатите хора на света и то по време на тричасов обяд… Фактът, че двамата бяха видени да си потеглят извънредно усмихнати, единствено още повече разпали слуховете, че срещата е била много надалеч от професионален диалог.


Анджи показва обаятелен жанр, избирайки рокля, вталена по тялото и ловко изрязана в кръста. Актрисата непрестанно си играеше с косата си, а също така изглеждаше очевидно смутена в наличието на своя джентълмен.


Дейвид Майер де Ротшилд е един от най-богатите мъже в света, екоактивист и лобист против световното стопляне. Мултимилиардерът също демонстрираше леко нехаен жанр, само че явно двамата се усещаха доста добре в компанията един на различен.


Що се отнася до Анджелина, звездата очевидно се е насочила към " по-едър дивеч " подмятат в Холивуд. След като с Брад едвам разделиха положението от близо четвърт милиард $, в този момент актрисата умерено може да се похвали, че не й липсват пари за благотворителните й дела. Но очевидно не се отхвърля от опцията да си обезпечи финансова и партньорска поддръжка все пак. А, в случай че освен това открие и сродна душа, надали ще страда от този факт... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР