Гръм и мълнии - това видяхме само преди минути в

...
Гръм и мълнии - това видяхме само преди минути в
Коментари Харесай

Магистралните чалъми дадоха фира! Алек към Мария: Сбогом, заминавай си! (Чекмарьова не знае на кой свят е)

Гръм и мълнии - това видяхме единствено преди минути в " Ергенът ", а ехото още кънти. На тази гала на розата Алек Младенов изгони не една, а две участнички, само че кулминационната точка е във въпроса - кои!!!

За Криси беше ясно, тя даже се задържа прекомерно дълго в предаването, тъй като от ден едно личеше, че Алек няма никакви физически щения към нея, камо ли усеща. Взривът обаче, шокът на формата, бе аленият картон за Мария Чекмарьова - украинката, която си скъса трътката да му се лензи, да го съблазнява, да му вади езици, да го лигави по шията и да си навира коленете в пакета му... Да, всички виждаха по какъв начин го прави на няколко пъти, до момента в който се целуват.

Е, школата на Кобилкина и магистралните чалъми на дребната Мария дадоха фира. И тя изгоря. Вместо да й даде последната роза, както тя вярваше, той я връчи на Екатерина, която към този момент имаше такава от срещата си с него. " Искам да те виждам още и още... ", сподели й Алек, давайки й втора роза. А Мария, както и останалите, от самото начало смятаха, че това е номер и веднага ще я изненада или с роза, или с покана за среща. Да, но йок!

И до момента в който Криси си потегли с вдигната глава, то Мария дремеше няколко минути пред Алек като мисир, с цел да чака да я върне. Той освен не го направи, само че с допустимо най-студения взор й сподели: " Сбогом, Мария " - сиреч - давай, заминавай си.

Чекмарьова се разплака като доста влюбена пред камерите, само че занапред ще забележим изявите й и дали в действителност е имало някакви усеща.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР