Актрисата Анджелина Джоли даде ексклузивно интервю за Entertainment Today, в

...
Актрисата Анджелина Джоли даде ексклузивно интервю за Entertainment Today, в
Коментари Харесай

Анджелина Джоли разкри защо се е разделила с Брад Пит

Актрисата Анджелина Джоли даде извънредно изявление за Entertainment Today, в което приказва за новия си бизнес, както и за разточителния си развода с Брад Пит.
По въпроса за брака и развода с Брад Пит тя показа, че нещата в никакъв случай не са черно-бели.
" Една връзка в никакъв случай не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз в никакъв случай няма да гледаме по еднакъв метод, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим.
Пристрастеността му към алкохола се трансформира в проблем и стартира да губи функции в Холивуд. Той даже беше сърдит, че не му позволявах да разпространява моя бизнес. Но въпреки всичко той е татко на децата ми и не желая да приказвам повече “, сподели Анджелина.
Актрисата добави, че през цялото време е желала да има бизнес като Keto Pure, който единствено тя да оглавява, само че Брад се почувствал отритнат.
" Не бях длъжна да се безпокоя за това по какъв начин се усеща той по отношение на моята упоритост. Знаех доста добре какъв брой желаех да съумея и вложих цялото си сърце да основа идеален артикул ", показа Джоли за своя артикул, който ѝ оказва помощ да поддържа фигурата си от години. Keto Pure е хранителна добавка, която оказва помощ при отслабването и дава сила.
" През целия си живот бях принудена да подкрепям тежестта си и младостта си под натиска на Холивуд. И най-после съумях да пускам този бизнес с присъединяване единствено на дами, като основаният от нас артикул може да бъде закупен на преференциална цена”, споделя Джоли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР