Актрисата Анди Макдауъл даде интервю за People, в което говори

...
Актрисата Анди Макдауъл даде интервю за People, в което говори
Коментари Харесай

Анди Макдауъл свиква със стареенето

Актрисата Анди Макдауъл даде изявление за People, в което приказва за приемане на възрастта и призна, че е почнала да се усеща доста по-добре с посивяваща коса. Тя призна, че е била въодушевена от сестра си да спре оцветяването на косата си.

„ Сестра ми има напълно сива коса, а е единствено с 18 месеца по-голяма от мен. Стори ми се, че с такава коса наподобява доста по-красива и й завиждах ”, откровеничи 64-годишната актриса.

Макдауъл отхвърли да боядиса косата си по време на пандемията на ковид: „ Усетих, че ще бъда по-щастлив. И съм по-щастлив. Обичам го. Аз съм на 64 години и най-после въпреки всичко ще посивя. И желаех да имам това прекарване, с цел да усетя какво е то ”.

Актрисата сподели, че отводът от боядисване за нея е значима стъпка в приемането на тялото и възрастта си: „ Коремът ви също става по-голям с напредването на възрастта. Родих три деца. Трябва непрестанно да работя върху това да обичам тази част от тялото си. Много е мъчно ”.

Анди Макдауъл означи, че тялото й се трансформира с възрастта, макар дейния метод на живот: „ Дори в случай че вие упражнявате, а аз спортувам от самото начало – вървене, правене на йога, а също и здравословно хранене – резултатът може да не е толкоз видим ”.

Тя добави, че още повече тялото се трансформира след менопаузата: „ Става още по-трудно, тъй като след менопаузата хормоните ви се трансформират, формата ви се трансформира. Виждам го в другите хора и го виждам в себе си ”.

Актрисата се пробва да одобри себе си и тялото си освен поради себе си, само че и с цел да даде образец на децата си, които постоянно е учила да обичат себе си: „ Ако в миналото кажа нещо унизително за себе си, макар че самата аз ги научих да не го вършат, те ще кажат: " Защо правиш това, щом ни сподели да не вършим? "

„ Стареенето е доста съкровен урок по обич към себе си, тъй като не можете да го спрете. Така или другояче ще се случи ”, заключи тя.

Актрисата има три деца: дъщерите Рейни и Маргарет и сина Джъстин. Дъщерите й също станаха актриси.

Анди Макдауъл се появи със сива коса на филмовия фестивал в Кан през 2021 година В изявление за Vogue актрисата сподели, че нейните мениджъри са били срещу отхвърли от оцветяване: „ Моите мениджъри ми споделиха: „ Рано е да посивявам “. Казах им, че бъркат, ще стана доста по-силна, в случай че приема себе си. Сега е моментът, тъй като скоро ще стана на 65 ”, уверена е тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР