Актрисата Алекс Сърчаджиева определя воденото от нея предаване Животът по

...
Актрисата Алекс Сърчаджиева определя воденото от нея предаване Животът по
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: На 40 се чувствам като на 22

Актрисата Алекс Сърчаджиева дефинира воденото от нея предаване „ Животът по автентичен случай “ по bTV като продължение на представлението й „ На живо “, в което има опция да опише историята си такава, каквато е от нейна позиция.

 

Не пропуща да благодари на продуцента Радост Драганова, че я е избрала за лице на предаването, защото има вяра, че то може да бъде мощ и кураж за мнозина в сложен миг. Зарадвала се извънредно доста на поканата, защото намира предаването за стойностно. 

 

Не може да си изясни по какъв начин тъкмо подготвя интервюираните към откровения и заради тази причина счита, че е магия. В същото време си дава сметка, че застава безусловно намерено пред индивида, който ще интервюира и евентуално нейната доброжелателност и неприкритост ги подготвят да разкрият душата си. В никакъв случай обаче не цели сензации.

 

Екипът на предаването към този момент се е сприятелил и Алекс не крие, че това я радва. Убедена е, че когато нещата се вършат с обич, няма по какъв начин да не се получат. За разлика от мнозина, няма планове да прави каквито и да било корекции с лицето си. Уточнява обаче, че това важи за този стадий от живота й и не се знае какво ще е след години.

 

Към момента се снима в нов сериал, само че отхвърля да разкрие повече детайлности. В спектакъл пък продължава да играе представлението си „ На живо “. Разбира се заета е и с други пиеси. Казано с други думи – програмата й е запълнена. Макар да е актриса от дълги години, към момента се вълнува, когато излиза на сцена.

 

Баща й Йосиф Сърчаджиев към момента не е гледал автобиографичния театър или в случай че го е гледал, тя не знае за това. Разкрива, че двете с Яна Маринова към този момент мислят за „ На живо 2 “ и през април или май стартират срещите. Смята обаче, че това би трябвало да се случи едвам, когато ползата към „ На живо “ стартира да спада.

 

Споделя, че е извънредно горда с представянето на 12-годишната й щерка във кино лентата „ Игра на доверие “. Казва, че е една щастлива майка, а щерка й се е показала извънредно. На този стадий няма други актьорски оферти към София, само че пътят й занапред стартира и Алекс е безапелационна, че тя сама ще реши по какъв начин да го извърви и с какво желае да се занимава. Предполага, че през пубертета мнението й постоянно ще се сменя.

 

Разкрива, че в случай че не я бяха приели от първия път в НАТФИЗ, щяла да кандидатства „ Международни връзки “ и в този момент щяла да играе спектакъл в Европарламента. В нередки случаи й се е случвало да зависи от некадърници като актриса, и постоянно си е тръгвала. Не е като да няма и случаи на неучтивост във връзка с заплащането и добавя, че надали има артист в България, който да не се е сблъсквал с това.  

 

Макар на 20 май да навършва 40 години, отбелязва, че във вътрешния си свят се усеща на 22. Отскоро се пробва да възпита в себе си табиет да си поставя слънцезащитен крем на лицето. Няма недоволства във връзка с здравето. Допреди няколко дни се борила с подобен нечовечен грип или вирус, че болките в тялото не й давали да мигне даже. Към днешна дата обаче към този момент е добре.

 

Не се тормози от рецензията и почита градивната такава, когато идва от приятелите й, които в никакъв случай не я подвеждат.

Лъжата и измяната, са нещата, които могат да я наранят. От 4 години насам доста й се желае да си поплаче, само че не може и не го прави. Откакто обичаният й Иван Ласкин си отиде от този свят душата й плаче, само че сълзите й не излизат. Освен това си дава сметка, че не може да си разреши уязвимост пред щерка й. Макар в живота й да няма нов мъж е безапелационна, че не е самотна, тъй като има щерка си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Алекс Сърчаджиева Йосиф Сърчаджиев София Ласкин Иван Ласкин актриса Радост Драганова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР