Актрисата Алекс Сърчаджиева не спира да работи и е толкова

...
Актрисата Алекс Сърчаджиева не спира да работи и е толкова
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева сподели огромен свой страх

Актрисата Алекс Сърчаджиева не стопира да работи и е толкоз отдадена на превъплъщенията си на сцената и на екрана, че като че ли сега нищо не е в положение да я спре. Но пък тя показа за нещо ужасно, което от време на време обзема мислите ѝ.

Наскоро тя призна един собствен дълготраен боязън, поради който и доста от пътуванията по света, които е могла да има, не са станали факт. Алекс страда от клаустрофобия и даже единствено мисълта, че би трябвало да лети със аероплан ненапълно, я ужасява.

"Сигурно в никакъв случай няма да отида до Америка, да вземем за пример, тъй като преди този момент би трябвало да ме упоят, да създадат нещо такова, от което с часове да не се събудя в самолета. Последният път, когато пътувах до Москва, макар че полета до там беше 3 часа, ситуацията беше доста зле ", споделя Сърчаджиева в едно от последните си изявленията. Но въпреки всичко прибавя с усмивка, че би пробвала да излекува този проблем с комизъм.

Всъщност Алекс несъмнено е прелестен образец за дребната си щерка София – освен на думи, само че и на каузи. След като загуби огромната си обич Иван Ласкин, актрисата гледа да съчетава грижите за момиченцето си с уговорките на сцената. Доказателство за това са театралните афиши, на които се вижда името и лицето ѝ. Актрисата е и от хората, които умеят да се борят с болката в душата – нещо, за което сигурно е взела образец от майка си – огромната българска актриса Пепа Николова, която постоянно е поднасяла облиците си с майсторски комизъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР