Актрисата Алекс Сърчаджиева написа прочувствена изповед в социалните мрежи, а

...
Актрисата Алекс Сърчаджиева написа прочувствена изповед в социалните мрежи, а
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева почете Ласкин с прочувствена изповед

Актрисата Алекс Сърчаджиева написа прочувствена изповед в обществените мрежи, а мотивът е навършването на шест месеца от гибелта на нейния обичан Иван Ласкин.

Звездата от „ Господин Х и морето “ избира да не приказва за починалия си брачен партньор обществено и по тази причина благодари на хората, които са до нея след нещастието. Ето какво написа Сърчаджиева във Facebook:

„ Шест месеца Иване! Истината е, че не мога да допускам! Сякаш е просто призрачен сън! Но няма тук да пиша и изливам възприятията си! Защото е жалко и безсмислено! Единственото, което мога да реализира, е да ме разнасят по тъпите жълти вестници... С теб не един път сме говорили какъв брой е значимо човек да може да благодари! Колко хубаво звучи думата благодаря! Аз шест месеца мълча! Днес желая да Благодаря! Благодаря на всички вас, които сте към мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте! Благодаря ви за същинското другарство и любовта, с която ме обгръщате! Благодаря ви, че ми помагате със София! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом! Благодаря ви, че ви имам! Обичам ви безпределно доста! Бих ви изброила, само че ме е боязън да не пропусна някой! Ама вие си се знаете де. Тази ваша обич и поддръжка аз няма да не помни до края на живота си! А другото, благи мой Иван, е единствено сред нас "

Иван Ласкин ни напусна на 6 януари.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР