Активността е ужасно ниска. Това променя доста планове. При такава

...
Активността е ужасно ниска. Това променя доста планове. При такава
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Ще сбъркат всички, които навиват Борисов отново да става премиер

Активността е извънредно ниска. Това трансформира много проекти. При такава интензивност цялата картина стартира да се деформира ".  
Това разяснява пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп интернешънъл болкан ".  
" Тези избори не се държаха обикновено. Това е особеност, в която всичко е надолу. Аномалия, която се дължи на умората, на това, че n-ти избори се вършат, а и на известния митинг против мейнстрийм звученето. Протест, който се показва или в негласуване, или в гласоподаване за протестни варианти ", изясни той. 
" В последните месеци, където и да отида, безусловно на всички места се намираше някой, който ме пита " Как се движи полк. Марков? ". Беше станал легенда. Този израз за полк. Марков стана нещо като вътрешнозаводска смешка. Оказа се, че не е смешка. Тези хора работят от много време насам. Може би беше въпрос на време ", означи Първан Симеонов в изявление за БНР. 
Социологът акцентира също, че Борисов и ГЕРБ губят доста гласове, само че това не се вижда. 
" ГЕРБ е 100-150 надолу. Това не е подбив ". 
По думите му Борисов е в комплицираната обстановка да няма с кого да ръководи. И той би трябвало да се смири, безапелационен бе Симеонов. 
" На фона на наказването, което политическият хайлайф претърпя с тези избори, ще сбъркат всички, които навиват Борисов още веднъж да става министър председател. Посланието от тези избори се очакваше да бъде, че Борисов се връща. Но усещате ли, че към този момент съвсем денонощие не си приказваме за това. Посланието от тези избори е друго и то е наказване на политическия хайлайф. На този декор още да политизираш не е добре ", разяснява той.  
" Спасителното тук е да създадат това, което трябваше да създадат със сглобката - същински черноработническо държавно управление, което по ясна стратегия да направи няколко неща. Не да рестартира страната, а просто да свърши някаква черна работа по всекидневието на България ". 
Социологът е безапелационен, че е нужна експертна формула, която да ръководи страната. 
Това, съгласно него, може да има необятна поддръжка. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР