Активни сме към простотията, а не към това да си

...
Активни сме към простотията, а не към това да си
Коментари Харесай

Съдия М. Лалов: Активни сме към простотията, а не към това да си защитаваме правата

Активни сме към простотията, а не към това да си пазиме правата. Аз като потегли на сходни митинги го разгласявам в обществените мрежи. Но моите сътрудници магистратите и не желаят да дойдат. Това сподели през BiT арбитър Медоди Лалов, който взел участие в следващия " Марш за европейско правораздаване " Минах по бул. „ Витоша “, където стотици се хранеха, все едно гуляй по време на чума. И не се интересуваха от нищо друго. А една улица ги делеше с този митинг. Аз се веселя за хората, излезли на сходни митинги, и не се веселя, че се стачкува пред празни здания. В една футболна агитка има повече хора, показа той.

Това, че няма в постройките хора, не е значимо. Но тези митинги би трябвало да отидат до Банкя, до Драгалевци. Те няма да чуят и вътре да са. Къде са магистратите, които са недоволни?, добави Лалов.

Такива хора като младият доцент Славов, ще убедят хората, че би трябвало да вземат вярната страна. Моите другари, които ми имат вяра, не са запалени. Когато чуват, че аз ходя на марш, те не идват. Няма ги. Всеки гледа комфорта си, описа той.

Истината е, че трябват крути законодателни ограничения, без нови правила няма да има смяна. Кой да направи смяна? Народът излъчва тези депутати. Щом им нямаме доверие, че тези депутати излъчват положителни членове на Висш съдебен съвет, по какъв начин тогава ще вършат положителни закони. Защо хората не се противят?, сподели още той.

Не имам вяра Калоян Топалов да бъде номиниран за новия антикорупционен орган. Този орган от в този момент е жертван, безапелационен е Лалов.

Аз нямам място в правосъдната система. Ще стана юрист някъде и по-късно ще се включа в политика. Без смяна на разпоредбите, без нашия потенциал в националното заседание, нещата няма да тръгнат. Ще запретна ръкави и съм подготвен. Бих работил там, където ще съм потребен. Но не бих влезнал в партия на статуквото, разгласи Методи Лалов.

Ще продължа делото за електронния избор на Висш съдебен съвет в Стрсбург, уточни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР