Активите под управление на Уникредит Булбанк достигнаха 23,4 млрд. лв.

...
Активите под управление на Уникредит Булбанк достигнаха 23,4 млрд. лв.
Коментари Харесай

Активите на Уникредит Булбанк достигнаха 23,4 млрд. лв.

Активите под ръководство на Уникредит Булбанк доближиха 23,4 милиарда лева в края на август 2020 година, като по този метод институцията още веднъж е най-голямата банка в България, оповестиха от институцията. Поради окончателното привършване на договорката по придобиване на „ Сосиете Женерал Експресбанк “ през май и юли Банка ДСК прекъсна за първи път дългогодишното състезание на Уникредит и бе краткотрайно най-голямата банка у нас.

Едновременно с това, УниКредит Булбанк остана и най-предпочитаната от бизнеса институция за депозити – към края на август фирмените депозити доближават 8,6 милиарда лева

За къс интервал банката внедри голям брой нововъведения предвид на новите условия на средата, измежду които цифрово сключване на контракт за потребителски заем, разкриване на сметка без посещаване на филиал (със селфи), заплащания с динамична ключова дума и други. Това донесе на УниКредит Булбанк и авторитетното отличие за най-хубава цифрова банка от интернационалното жури на Global Finance. Банката предприе и голям брой дейности за поддръжка на своите клиенти, които изпитват усложнения с изплащането на отговорностите си, поради изключителното състояние в страната. УниКредит Булбанк предложи на кредитополучателите си 4 схеми за разсрочване на отговорностите им.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР