Активистите на WASPI казват, че се опасяват, че важен законопроект,

...
Активистите на WASPI казват, че се опасяват, че важен законопроект,
Коментари Харесай

Жените на WASPI се страхуват, че законопроектът за компенсация на DWP може да бъде отложен отново

Активистите на WASPI споделят, че се притесняват, че значим законопроект, очертаващ проектите за обезщетения, може да бъде отсрочен още веднъж тази седмица.

Алън Браун, народен представител, който трябваше да показа законопроекта за държавната пенсионна възраст (компенсация) предишния месец трябваше да го отсрочи заради опасения, че няма да има задоволително време за спор, защото беше подложен ниско в документа за поръчка. Сега следва второто му четене на следващия ден (17 май).

Ръководителят на акцията WASPI (Жени против неравенството в държавните пенсии) Анджела Мадън изрази терзанията си пред Express.co.uk, като сподели: „ Ние в действителност сме не съм сигурен, че ще получи второ четене.

Тя добави с нотка на скептицизъм: „ Но е малко евентуално това в действителност да получи второ четене за жалост, тъй като дебатите в държавното управление са преди всичко. “ Мадън акцентира дребните шансове законопроектът да бъде прочетен, като сподели: „ Мисля, че ще бъде прекомерно надалеч, последния път беше десети в хартията за поръчка,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР