Активисти на ''Възраждане'' опитват да влязат в голям хранителен магазин

...
Активисти на ''Възраждане'' опитват да влязат в голям хранителен магазин
Коментари Харесай

Нова акция на Възраждане срещу маските

Активисти на ''Възраждане'' пробват да влязат в огромен хранителен магазин във Варна

Поредна акция на ''Възраждане'' против маските. Действията идват, откакто в огромен хранителен магазин са изискали от деятели на партията да си сложат защитни маски. Случаят е от Варна, където има по-строги противоепидемични ограничения от 1-ви август.

Активисти на ''Възраждане'' пробват да влязат в огромен хранителен магазин във Варна, без защитни маски. В хипермаркета обаче отхвърлят да ги обслужат и напрежението ескалира.

"В една от непознатите магазини в България не се обслужват клиенти, които не носят т. нар маски, споделям така наречен, тъй като тези маски съставляват едни нездравословни за здравето парцали, които провокират алергии и астма ", посочи Костадин Костадинов, представен от.

Симпатизантите на партията блокират входа на обекта и не позволяват влизането на други клиенти. Стигна се до намесата на полицията, а един от деятелите беше арестуван.

Вирусолозите припомнят, че за момента маските имат най-голяма огромна успеваемост за намаляването на разпространяването на вируса.

"Маските имат отбрана, даже едно парче плат, да речем тениска, правени са такива изследвания, може да даде отбрана 50-80% от това, което ние отделяме, което ние одобряваме ", обърна внимание проф. Радостина Александрова.

Въпреки рекомендациите, от "Възраждане " не престават да упорстват да няма ограничавания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР