Активист на ПП Възраждане на Костадин Костадинов сгащи рейса на

...
Активист на ПП Възраждане на Костадин Костадинов сгащи рейса на
Коментари Харесай

СТЪЛКНОВЕНИЕ: Кадър на Копейкин сгащи Кирил Петков на магистралата

Активист на Политическа партия " Възраждане " на Костадин Костадинов " сгащи " автобуса на " Продължаваме промяната " дружно с водача й Кирил Петков и някогашния учебен министър проф. Николай Денков и други представители на новорегистрираната партия в пека на Автомагистрала " Тракия ". 

Вие какво работите, беше първосигналната реакция на експремиера, когато националистът завря камерата в лицето му. Записващият видеото дава отговор, че е пчелар, а Петков му отвръща, че по принцип почита стопаните на кошери.

" Мисля, че на българския мед би трябвало да му измислим повече пазари и продуциране ", прибавя той в отговор на рецензиите по какъв начин държавното управление на " Промяната " (в коалиция с още 3 обединения - б.р.) е било изгонено след сполучливия избор на съмнение в 47-ото Народно заседание.

Петков взема решение небрежно да завърши офанзивата на мъжа, представящ се за възрожденец, макар настояванията му да не бяга от въпросите. Съпредседателят на Политическа партия се качва в брандирания рейс на партията и отхвърля да приказва повече пред камерата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР